Loading


Advertisement:

Author Topic: Payment pro problems buttons not working  (Read 187 times)

conquista

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Payment pro problems buttons not working
« on: March 05, 2017, 03:28:23 pm »
I have a problem with the payment pro plugin.

The buttons under 'listing payment status' (publish, premium etc.) and under the ad where you can highlight your ad are not functioning at all.
When I click on them nothing happens.

_CONEJO

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4390
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #1 on: March 05, 2017, 05:21:38 pm »
Which theme are you using?
If you are using GUM theme, please upgrade to latest version, if not, contact support at the correct place >>  https://market.osclass.org/plugins/payments/osclass-payments-pro_203

conquista

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #2 on: March 06, 2017, 02:12:29 am »
I'm using osclass wizard

conquista

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #3 on: March 06, 2017, 02:14:30 am »
I already did but they can't figure it out...

_CONEJO

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4390
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #4 on: March 06, 2017, 02:18:04 am »

conquista

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #5 on: March 07, 2017, 12:39:13 am »
Like I said... I already did and it can't be fixed...

_CONEJO

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4390
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #6 on: March 07, 2017, 01:12:41 am »
Dear conquista,

We do not have any support message with your email, please contact us at the market so we are able to give you assistance: https://market.osclass.org/plugins/payments/osclass-payments-pro_203

Regards

p206ab

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 225
  • No one will read this text with Cameron above :)
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #7 on: March 07, 2017, 12:53:11 pm »
Hey Conejo, I hope I can use this topic to ask my question, so I don't open a new one.

I'm having an issue with bank transfer. I've enabled it, but unticked the option "only to buy packs" as I need this option on posting ad / premium / highlight cart, because I have a client with contract, which won't be using credits, so I was thinking bank transfer as a "workaround" without paying, I'll manually enable his ads later on.
But the problem is, even with that option unticked, it does not get displayed, only "pay with credits" button is there, while on credit pack I can see bank transfer.
How can I make it seen also on product cart?
Thanks!

_CONEJO

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4390
Re: Payment pro problems buttons not working
« Reply #8 on: March 07, 2017, 12:58:10 pm »
Hey Conejo, I hope I can use this topic to ask my question, so I don't open a new one.

I'm having an issue with bank transfer. I've enabled it, but unticked the option "only to buy packs" as I need this option on posting ad / premium / highlight cart, because I have a client with contract, which won't be using credits, so I was thinking bank transfer as a "workaround" without paying, I'll manually enable his ads later on.
But the problem is, even with that option unticked, it does not get displayed, only "pay with credits" button is there, while on credit pack I can see bank transfer.
How can I make it seen also on product cart?
Thanks!

Please, contact us via the support page at https://market.osclass.org/plugins/payments/osclass-payments-pro_203 (next time, you could open a new thread, because this seems to not be related to conquista's issue)
Anyway, if you are using latest version and the option is unticked, you should be able to pay with bank transfer any cart/product. Are you sure the option is unticked (and saved) could you send us some screenshots?
Regards