Loading


Advertisement:

Author Topic: user-recover not send email recovery  (Read 2143 times)

nylessk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #15 on: December 15, 2015, 04:36:05 pm »
I'll have to give up use Osclass.

if before starting and is giving me problems, I do not want to imagine a future.

thanks to those trying to help :'(

dev101

  • Osclass Hero
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1776
  • osclass.work
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #16 on: December 15, 2015, 05:13:53 pm »
Well, you have to be prepared for problems, no matter what platform you choose. They will pop-up eventually, statistically.
But, you have to solve them. Check your mail logs and see what you may find there, maybe it is not related, maybe it is something trivial. Also, make sure that you have configured your email server properly.

nylessk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #17 on: December 15, 2015, 05:24:16 pm »
Mail server is configured well.

All emails are sent correctly.
not only sends the password recovery.

regards.

dev101

  • Osclass Hero
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1776
  • osclass.work
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #18 on: December 15, 2015, 09:35:14 pm »
Well, I cannot reproduce that issue with latest 3.5.9 (and that function was not changed at all in the recent versions anyway), so something else is the cause of this problem. You need to show some problem-solving initiative on your end, so we can provide meaningful help.

Regards

SmaRTeY

  • Osclass Hero
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2453
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #19 on: December 17, 2015, 02:12:32 am »
Where is your site so I can test as a user?

Yes, I've tried. but it's all the same.
I need urgent help.

Kean

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #20 on: October 14, 2016, 02:25:32 pm »
I have to say that I have exactly the same problems. All other mails are moving as normal, but only the password recovery mail is not sent to the user, who needs a new password or has forgotten it.

Kean

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #21 on: December 01, 2016, 10:06:27 am »
It seems that the password recovery e-mail will will start working a couple of hours after the request has been made. After that the password recovery e-mails will dispatch immediately.

It seems that the password recovery feature will "slumber" if not used. My site is not so busy, so that may be the reason.

Are there some settings that could alleviate this problem ?

_CONEJO

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4657
Re: user-recover not send email recovery
« Reply #22 on: December 01, 2016, 01:03:31 pm »
It seems that the password recovery e-mail will will start working a couple of hours after the request has been made. After that the password recovery e-mails will dispatch immediately.

It seems that the password recovery feature will "slumber" if not used. My site is not so busy, so that may be the reason.

Are there some settings that could alleviate this problem ?

That's probably your email server or some other problem. There's no scheduling in Osclass' password recovery emails, ie, they are sent immediately. If they don't arrive immediately, then the problem must be somewhere in the middle (your email server or the destination email server)