Loading


Advertisement:

Author Topic: I think there is a bug: toogle/toggle...  (Read 509 times)

celik

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
I think there is a bug: toogle/toggle...
« on: February 28, 2017, 04:12:17 pm »
Hello im new in the whole webmaster thing but I think I've found a bug in bender theme. I'm sharing this to learn if it is a real bug or not.

Its about login and register links and the publish ads button which appear right top of header.

In stock bender theme:
In desktop mode (>740px); they appear right top of header correctly and also appear in footer but its quite messy.
In mobile mode (<740px); they dont appear in header which is okay and appear in footer but there is no publish ads button its just a link like the others.

After I've changed ul class="resp-toggle" to ul class="resp-toogle" in footer.php:
In desktop mode (>740px); they appear right top of pages correctly and dont appear in footer which makes more sense.
In mobile mode (<740px); they dont appear in header which is okay and appear in footer with a beautifull publish ads button which it should be.

So if it is a bug you can fix it like this and also it should be fixed in stock bender theme..

Regards..


dev101

  • Osclass Hero
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1776
  • osclass.work
Re: I think there is a bug: toogle/toggle...
« Reply #1 on: February 28, 2017, 08:22:14 pm »
Thanks, this is actually a typo of the word 'toggle' present in entire theme across several template files.

tabuausada

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 72
Re: I think there is a bug: toogle/toggle...
« Reply #2 on: March 04, 2017, 05:13:44 pm »
Can only find "toggle" in footer.php... Am I missing something?

celik

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: I think there is a bug: toogle/toggle...
« Reply #3 on: March 13, 2017, 06:23:57 pm »
Thats right; its just in footer.php... just replace "toggle" word with "toogle" word, thats it.

dev101

  • Osclass Hero
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1776
  • osclass.work
Re: I think there is a bug: toogle/toggle...
« Reply #4 on: March 13, 2017, 08:15:16 pm »
For now, yes. But 'toogle' is incorrect, it should be fixed in entire theme.

Aficionado

  • issues
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4764
  • Hardliner
Re: I think there is a bug: toogle/toggle...
« Reply #5 on: March 13, 2017, 08:29:36 pm »
Worst of all:

ALL themes based on Bender have this. My OsclassWizards has it !!!

In 3 places:

footer.scss
global.scss
show-hide.scss


« Last Edit: March 13, 2017, 08:31:31 pm by Aficionado »