Advertisement:

Author Topic: Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?  (Read 3199 times)

ColdWabmaster

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?
« on: February 12, 2016, 06:06:44 pm »
About a couple of months have passed that I have noticed Images and Thumbnails not Showing are not showing in my classified website. Can your team fix this problem ?  :-*

My Website URL is : http://goo.gl/daNJSk


ColdWabmaster

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
Re: Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?
« Reply #2 on: February 12, 2016, 09:31:09 pm »
no body replied

Aficionado

  • Guest
Re: Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?
« Reply #3 on: February 12, 2016, 10:08:36 pm »
no body replied

because apparently nobody knows the answer ...

ColdWabmaster

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
Re: Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?
« Reply #4 on: February 13, 2016, 10:02:44 am »
I think some good developers or webmasters are not here to reply ..!

calinbehtuk

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 486
Re: Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?
« Reply #5 on: February 13, 2016, 11:17:10 am »
Go to listing settings and optional fields, on bottom
Make sure that this is check Attach images

ColdWabmaster

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
Re: Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?
« Reply #6 on: February 13, 2016, 02:11:52 pm »
So gooood that solved my problem ..thanks

sadirio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Images and Thumbnails not Showing in Osclass Classified ?
« Reply #7 on: May 03, 2018, 07:36:22 am »
Hello. If you added some syntax in the item.php file, you have to delete it or change the place. This will resolve your issue. Thanks.