Loading


Advertisement:

Author Topic: [PLUGIN] Voting  (Read 34591 times)

axs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #150 on: September 04, 2014, 10:29:31 pm »
Posted double, read previous msg.
« Last Edit: September 04, 2014, 10:31:21 pm by axs »

Ankit Jain

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #151 on: October 20, 2014, 10:13:20 pm »
voting plugin, not works with premium php code

http://www.quickjaipur.com/search/sOrder,dt_pub_date/iOrderType,desc/pattern,it+company/category,1,9,5,60,62

chk not working in premium

AdMeGreek

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 101
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #152 on: June 05, 2015, 11:30:33 pm »
hello :)

1) Can I put the Results at front of the listing???
2) How can I create a block with the "Best voted listings" ??
« Last Edit: June 05, 2015, 11:37:08 pm by AdMeGreek »

procopy01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #153 on: October 13, 2015, 05:32:11 pm »
1) Can I put the Results at front of the listing???
2) How can I create a block with the "Best voted listings" ??

I would like to know this too. How can I add vote results as sorting method in search.

apprecon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #154 on: August 16, 2016, 02:05:01 pm »
Can you provide more option like
review tiitle and desc. option on this

aide2006

  • Guest
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #155 on: October 29, 2016, 05:42:38 pm »
is there a way to add the stars/rating on Latest Items / Search results ?

edit: dived into the code and figured it out now the tricky part is on the search results how to make it sort by votes and such kinda lost at the moment anyone have any idea how to do this?

I have figure out how to add the link to press the button to do the action and on helpers/Hsearch.php and also on model/search.php to allow it but since i_vote isn't in the table t_item and i don't know how to make it where that one filter goes to t_voting_item and look for i_vote
What did you do to show this code? can you share please

gave

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
[SOLVED] Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #156 on: April 08, 2017, 03:01:52 pm »
Recently installed this plugin on 3.7.1 (WizEstate), seems to work fine, with one exception. On listings with custom fields (metas), the item.php / "single listing main page", the voting results wont show up at all.

There could be another culprit, still investigating, i have added some listings manually on admin, and some thru the public add-item page.

Anyone had similar experience so far with a working solution ?

Just had to find the category configuration on admin ;)

Thanks
« Last Edit: April 08, 2017, 03:37:22 pm by gave »

mrtsoftware

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 230
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #157 on: October 09, 2017, 08:37:05 pm »
This voting Plugin has some problem on my page,
I can select half of categories, half of the categories unable to select, that's way voting plugin does not apper on items which stays under those unselected categories,

When I select categories and click save, it is not saving as selected, what can be problem? and how to solve it!

mrtsoftware

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 230
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #158 on: October 09, 2017, 08:37:41 pm »
here secreenshoot

Liath

  • issues
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1344
  • </html> the end is always near
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #159 on: October 11, 2017, 07:28:33 pm »
you cannot click them or you cannot save them? try to increase in your php.ini

e.g.
Code: [Select]
max_input_vars = 5000

mrtsoftware

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 230
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #160 on: October 12, 2017, 12:53:15 pm »
I can select, click and save categories, but after pressing " save " saving fuction is not happening and I do not see "vote " on items which located under those categories,
I have increased max_input_vars = 8000,
no solution

Liath

  • issues
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1344
  • </html> the end is always near
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #161 on: October 12, 2017, 07:46:50 pm »
do you have restarted apache? changes in php.ini take only affect after restart apache or your server.

mrtsoftware

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 230
Re: [PLUGIN] Voting
« Reply #162 on: October 14, 2017, 12:23:42 am »
I have no knowledge about it, I will check on forums how to do it.