Advertisement:

Author Topic: [Plugin]Lorem Items  (Read 32220 times)

Web-Media

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 451
  • Web
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #15 on: July 23, 2015, 03:02:51 am »
@frosticek
My thoughts is :
 Admin can put his own photos  in admin images folder by ftp , plugin upload form

  plugin will scan admin images folder
    if no photos
     use default photos

dev101

  • Osclass Hero
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2132
  • osclass.work
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #16 on: July 23, 2015, 03:00:16 pm »
Just a reminder that for benchmark consistency and results cross-comparison it is essential to use default supplied images.

Regards

Web-Media

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 451
  • Web
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #17 on: July 23, 2015, 08:55:33 pm »
Solved :
Admin can upload his own images .
 On create Lorem items he can choose between his images or default images
Choose between users 
   options - Use Random existent registered users
                - One Existent user  for all Items
                - New random Users
                - Create one new for all Items
     
Update available soon on github.

Web-Media

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 451
  • Web
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #18 on: July 23, 2015, 09:19:22 pm »
@dev101
when admin upload images , all images are resized to 900x600 . (like default images).
The only difference is a directory scan for *.{jpg,png,gif} when he choose to use his own images .
 

dev101

  • Osclass Hero
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2132
  • osclass.work
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #19 on: July 23, 2015, 09:31:59 pm »
Well, it is different now with pre-upload and resize from admin before test, assuming same geometry.

fog

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1062
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #20 on: September 01, 2015, 11:16:32 pm »
Hi @media-web,

How you can install it normally on your localhost without errors?

I had these errors in a fresh osclass installation without any other plugin, in osclass latest version:

The plugin generated 3408 characters of unexpected output during the installation. Output: "

Warning: file_get_contents(C:/wamp/www/UPGRADE/oc-content/plugins/lorem/index.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\UPGRADE\oc-includes\osclass\classes\Plugins.php on line 335

I installed the plugin manually like the others, I think. You don't need a subfolder for all content files, or I missed something I don't know.

I cannot do anything on admin part because this errors generated during the installation.

I want test it, so I ask you if I need some trick, or something.

Thank you
Regards

Web-Media

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 451
  • Web
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #21 on: September 02, 2015, 10:59:42 am »
Hi  @fog .     
I'll test it again . (no errors in my installs) .
I'm working  on a new version  .
Compatible with Osclass custom fields && Custom Attributes plugin .

 

fog

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1062
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #22 on: September 02, 2015, 02:46:36 pm »
Hi @Web-media,
Thanks. Can you zip your plugin of your installation and send me to my email, or upload here?

I download twice on github, but the same problem happens to during installation.

Thank you  :)
Regards

Web-Media

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 451
  • Web
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #23 on: September 02, 2015, 10:45:22 pm »
Plugin works fine . just downloaded , and  install with no errors .See Attachment .(just some notices on Insert item page )
Code: [Select]
PHP Notice:  Undefined index: pk_c_code  on ... items.php on line 58how do you upload  the plugin  ?
Cannot be uploaded zip what you download  from github .
 You have to unzip first .
    Upload lorem folder into plugins "directory" OR zip again lorem folder  and upload  by osclass  interface .

Web-Media

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 451
  • Web
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #24 on: September 02, 2015, 10:51:44 pm »
Line 58 should  items.php should  be
Code: [Select]
$option_country .= "<option  value=" .$countries[0]['pk_c_code'].">" . $countries[0]['s_name'] . "</option>";

fog

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1062
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #25 on: September 03, 2015, 05:39:50 am »
Hi @web-media,

Sorry, I mistake the name of the zip, with the name of the plugin (is not the same).  ???

I moved all content files for the same name of the zip, when I needed move it to the name of the folder plugin: "lorem".

Your next version need be zipped with lorem name for it be installed by admin.

Now all is correct for me in manual installation without errors.  :)

Thank you for your support
Regards

Web-Media

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 451
  • Web
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #26 on: September 03, 2015, 11:25:48 pm »
Hope next plugin version  will be hosted  into the  osclass market

Aficionado

  • Guest
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #27 on: September 03, 2015, 11:36:09 pm »
Hope next plugin version  will be hosted  into the  osclass market

We will be very old by then (when approved i mean) ...

 :(

fog

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1062
Re: [Plugin]Lorem Items
« Reply #28 on: September 04, 2015, 05:55:06 am »
Yep, maybe one or two days for reviewed on osclass team (irony). :D

I have some suggestions if you wish think about this:

1 - Set the number of premium items

2 - Option if admin don't need empty categories:
Splitting the total, for equal number of items per category.
Splitting the total items, for equal number of regions.

3 - Option if the admin need test ads with different publish dates:
So no expire on same date with a random range ;)

Love this plugin, I don't need lose again more time with ads manually, for test some themes or new codes for test in search results per example. Or for test some payment plugin with expiry dates of ads, and other many things.

It just need the new resources for certain moments, if possible, and it need be controlled by admin.
It save a lot of time  :)

Thank you very much!
Regards

Emmanuel

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 645
  • .: ♥ Quality Swiss Details ♥ :. .: Swiss Made :.
Re: [Plugin]Dummy Items
« Reply #29 on: April 25, 2016, 12:08:01 pm »
  What do you wanna see   in next version ?                       

custom fields getting populated as well

simple textarea with id/slug/names of custom fields followed by enum of random values to use