Advertisement:

Author Topic: Problem after transfer to dedicated server  (Read 655 times)

sergtobuynsell

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Problem after transfer to dedicated server
« on: October 29, 2018, 07:52:28 pm »
Hello,
after transfer to dedicated server if i want delete spam i get error

PHP Fatal error:  Uncaught Error: Class 'CountryStats' not found in /var/www/vhosts/tfkmcv.com/httpdocs/oc-includes/osclass/model/Item.php:962
Stack trace:
#0 /var/www/vhosts/tfkmcv.com/httpdocs/oc-includes/osclass/ItemActions.php(793): Item->deleteByPrimaryKey('186623')
#1 /var/www/vhosts/tfkmcv.com/httpdocs/oc-admin/items.php(156): ItemActions->delete('cF9OxFpe', '186623')
#2 /var/www/vhosts/tfkmcv.com/httpdocs/oc-admin/index.php(48): CAdminItems->doModel()
#3 {main}
  thrown in /var/www/vhosts/tfkmcv.com/httpdocs/oc-includes/osclass/model/Item.php on line 962

Please help me. Thank you in advance.




Aficionado

  • Guest
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #1 on: October 29, 2018, 08:09:15 pm »
You don't say much about the problem, so i will guess.

Install GhostBuster plugin from Osclass market, activate it and after a few hours try again.


WEBmods

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 840
  • aka patrickFromCroatia | Osclass Dev Services
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #2 on: October 29, 2018, 11:43:28 pm »
Hello,

"Class 'CountryStats' not found" seems like a missing file, can you reupload Osclass to test?

Regards.

sergtobuynsell

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #3 on: October 30, 2018, 09:18:59 am »
Thank you very much, i will try both variant.

sergtobuynsell

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #4 on: November 09, 2018, 04:54:33 pm »
Thank You very much, after reupload all work fine, maybe some files were broken.

WEBmods

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 840
  • aka patrickFromCroatia | Osclass Dev Services
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #5 on: November 09, 2018, 05:52:24 pm »
You're welcome. Please put "SOLVED" to the title of the topic by editing the first post in it.

Regards.

Aficionado

  • Guest
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #6 on: November 09, 2018, 06:39:48 pm »
You're welcome. Please put "SOLVED" to the title of the topic by editing the first post in it.

Regards.

Not really sure who started this "SOLVED" thingy. I personally think it is completely useless (if not provided by the forum script along with other related functions).

WEBmods

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 840
  • aka patrickFromCroatia | Osclass Dev Services
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #7 on: November 09, 2018, 11:01:02 pm »
Well, I saw the admins saying that before and I personally think it helps. If I'm looking for a solution, a SOLVED in the title will make me look at that topic first.
Do how you wish, it's my recomendation. :)

Regards.

Aficionado

  • Guest
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #8 on: November 10, 2018, 12:07:43 am »
Well, I saw the admins saying that before and I personally think it helps.

No admin ever said that.

WEBmods

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 840
  • aka patrickFromCroatia | Osclass Dev Services
Re: Problem after transfer to dedicated server
« Reply #9 on: November 10, 2018, 12:30:59 am »
Well, I saw the admins saying that before and I personally think it helps.

No admin ever said that.

Oh forget it. We shouldn't spam this here...